Gyorskeresés:


TERMÉKEINK:

Vásárlóink által gyakran feltett kérdések:

 


Nem kaptam meg a regisztráció véglegesítéséhez szükséges e-mailt. Mit kell tennem?

Sajnos egyre többet tapasztaljuk, hogy egyes ingyenes kiszolgálók (leginkább: citromail, vipmail) nem fogadják, vagy azonnal levélszemétnek minősítik az automatikus leveleket. Sokaknak a levélszemét azonnali törlése van beállítva, így nem is található a fiókban. Ez nem a mi, és nem az Ön hibája. Ha ragaszkodik a régi címéhez, akkor küldjön levelet ügyfélszolgálatunkhoz, így már kézi úton is érvényesíthető a regisztráció. Fennáll azonban a lehetőség, hogy a többi automatikus, fontos információt tartalmazó levélről (rendelés visszaigazolás, postázási értesítő, hírlevél, kuponkód, stb.) a továbbiakban is lemarad. Ennek elkerülése érdekében regigsztráljon egy másik email címmel (gmail, freemail szintén ingyenes szolgáltatók segítségével). Ezekkel a kiszolgálókkal soha nincs gond.


Lehet Önöknél személyesen vásárolni?
Nem, mivel telephelyünkön üzlethelyiség nem működik.
Azonban a különböző módokon leadható rendelést személyesen is átveheti. Ezt kizárólag előre egyeztetett időpontban cégünk telephelyén, készpénzes fizetéssel teheti meg. Már rendeléskor ("Megjegyzés" rovatba beírt) időpontok viszonylag pontos -pl. szerda 11 és 12 óra között-megjelölésével jelezheti, hogy mikor áll módjában rendelését átvenni. Ilyenkor is célszerű mobil telefonszám megadása, a gyorsabb kommunikáció érdekében.


Megrendelhetek csak egy darab 245 Ft-os 20 ml-es akrilfestéket is?
Természetesen. Minimum rendelési összeg nincs meghatározva.
Mindenkinek egyéni döntése, hogy egy vagy több termékre szán annyi pénzt, amennyi a teljes rendelés összege (szállítási költségekkel együtt). A szállítási költség minden esetben a mindenkori díjakat tartalmazza, mely csak a teljes rendelés összegére van lebontva, és nem befolyásolja a rendelt termékek száma.


Nem volt sikeres a regisztrációm, mit tegyek?
Ellenőrizze, hogy felhasználónevében, vagy jelszavában nem használt tiltott karaktereket: különleges, grafikus karakterek (><#&{}~ˇ^'"+!!%/=,stb.), nagybetűk, szóköz. Nézze át, hogy email címét jól adta meg, hiszen akkor válik aktív felhasználóvá, ha az általunk küldött automatikus emailben lévő link használatával (kattintással, vagy a böngésző címsorába való másolással) véglegesíti regisztrációját. Ha postafiókja az automatikus leveleket levélszemétnek (SPAM-nek) nyilvánítja, akkor jelölje tartományunkat megbízható partnernek, így levelei (hírlevelek, rendelés visszaigazolás, postázásról szóló email) nem kerülnek a levélszemét közé. Amennyiben ezek áttekintése után sem jár sikerrel vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.


Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

A legegyszerűbb, ha kattint az "Elfelejtett jelszó" gombra. Ekkor regisztrációkor megadott email címére küldünk egy új jelszót.
Ezután korábban megadott felhasználónevének megadásával, valamint a levélben küldött pontos jelszó megadásával (kijelölés, másolás, beillesztéssel elkerülhető a tévedés) beléphet a fiókjába. Ezek után már csak jelszavának módosítására van szükség, melyet az "Adataim módosításá"-nál van lehetősége.


Miért nem kapom meg a regisztráció véglegesítéséhez szükséges emailt?

Ennek legvalószínűbb oka, hogy a levél megérkezik,  de a levélszemét szűrője az automatikus, valamint linket tartalmazó leveleket SPAM-nek minősíti. A levelet keresse ki a levélszemét mappából, és minősítse megbízhatónak, majd kattintson a linkre, vagy másolja azt böngészője címsorába a véglegesítéshez.


Hová lettek a Legutóbbi látogatásom alkalmával megjegyzett termékeim?

A megjegyzett termékek listáját a rendszer automatikusan 30 naptári napig őrzi. Ha ennél hosszabb idő telt el a legutóbbi látogatás óta, akkor ezek a termékek törlődtek a listáról. Ha még biztosan nem telt le a 30 nap, akkor az is előfordulhat, hogy időközben egy másik felhasználó már megvásárolta a terméket, hiszen a "megjegyzés" nem foglalás, csak az Ön számára ideiglenesen tárolt információ.


Külföldön élek, hogyan rendelhetek Önöktől?

Jelenleg cégünk kizárólag magyarországi címre állít ki számlát, és küld csomagot. Ilyenkor csakis egy megbízható hazai jóbarát, határmenti ismerős, vagy rokon nyújthat segítséget, aki átveszi a megrendelt csomagot, és látogatásuk alkalmával átadják egymásnak. Egyelőre nem számottevő a külföldi szállítási igény, de a kérések gyarapodásával a továbbiakban dolgozni fogunk a megoldáson.

 


 

Kérhetek-e telefonos értesítést a csomagom várható érkezéséről?

Minden postázásról emailben küldünk értesítőt, mely tartalmaz minden fontos információt, amit a kézbesítésről tudni kell. A telefonos kapcsolattartás jelenleg kis létszámú ügyfélszolgálatunk miatt még kivételes esetekben sem megoldható. Megértésüket köszönjük!

 


 

Árajánlatra van szükségem Önöktől!

Minden kapható, rendelhető termékünk részletes leírással, fotókkal weboldalunkon található meg. Ennél pontosabb információval nem szolgálhatunk. Áraink kiskereskedelmi bruttó árak, egyedi, személyre szabott árakat nem kalkulálunk. Természetesen nagyobb mennyiségek beszerzése a  legtöbb termék esetén megoldható, de ilyenkor is elegendő a megjegyzés rovatba beírni a rendelni kívánt termék cikkszámát, megnevezését, és a rendelési mennyiéséget. Ez esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a rendeléssel kapcsolatban.

 


 

Nem kaptam meg a regisztráció véglegesítéséhez szükséges e-mailt. Mit kell tennem?
Kosár tartalma:
Megrendelés
Összesen: 0 Ft

Ha webáruházunk elnyerte tetszését, kattintson a "tetszik" gombra!


Minden jog fenntartva:
97 Ergo Kft. kreatív hobby kézműves webáruház

Link katalógusok

Tótágas játszóház gödöllő
Rólunk mondták

Rólunk mondták